Ixelink Webdesign verzorgt het hele ontwerp- en developmenttraject: van het grafisch ontwerpen tot het eindproduct; uw unieke website, goed vindbaar op het internet.
We kunnen de nieuwe website overigens ook op een reeds bestaand ontwerp baseren of een restyling doen van uw bestaande website.


Commitment


De opdracht die Ixelink Webdesign zichzelf stelt is dat een website functioneel dient te zijn plus aantrekkelijk om te bezoeken. Uw website krijgt een kwaliteit die klanten werft. Een portfolio, een webshop of een weblog, of als Content Management System (CMS); Ixelink Webdesign in Arnhem kan maken wat u wilt.


Uniek ontwerp

Zowel op het gebied van cultureel, zakelijk, als diensten; voor zelfstandigen en bedrijven. Elk uniek ontwerp is onderscheidend binnen het vakgebied.
Met als achtergrond Artez (Hogeschool voor de Kunsten) is er aandacht voor beeld en detail en is een functionele vormgeving het uitgangspunt voor elk ontwerp. Ixelink zorgt tevens voor perfecte fotobewerking voor op het internet. En wat fraai is en goed gevonden wordt, zal bekeken worden.
De reviews spreken voor zich!
Zie de websitevoorbeelden>>


Development

De feitelijke basis van uw website zijn uw foto's en teksten in een passende content. In gesprekken met u wordt duidelijk in welke vorm de website moet worden gegoten. Bij culturele websites (bijv. van beeldende kunst en mode) is het visuele aspect heel essentieel, bij een meer zakelijke of diensverlenende websites is er de tekstuele content daarnaast van groot belang. Het ontwikkelen van uw website gebeurt in nauw overleg met korte lijnen en veel contactmomenten. Om er een mooi geheel van te maken, starten we met een gratis intakegesprek. Wanneer u besluit dat wij uw website gaan maken, dan gaan we een traject uitzetten waarbij de opeenvolgende stappen helder gecommuniceerd worden. Een belangrijk gegeven hierin is dat tijdens de ontwikkeling gaandeweg uw website door wederzijdse input groeit tot een esthetisch en technisch hoogstaand resultaat.
Zie reviews voor ervaringen van klanten!
Zie ook de websitevoorbeelden>>


Kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Communicatie
  • Vertrouwen
  • Degelijkheid
  • Scherpe tarieven
  • Gebruikersgemak
  • Support